O kodėl nepadovanoti dovanos ir sau?!

O kodėl nepadovanoti dovanos ir sau?!

4 minutės skaitymo

Gabija Valaitytė

Artėjant Valentino dienai, yra puiki proga nustebinti, ne tik kitą, bet ir patį save! Jeigu tik yra proga, kodėl gi nepadovanojus dovanos ir sau?! Spindinti ir gaivi veido oda, pranoksta net pačius gražiausius makiažus, todėl dabar yra pats tinkamiausias metas pradėti labiau rūpintis savo oda, juk tu tikrai nusipelnei pasilepinti atpalaiduojančiu namų spa!

Dressing Bio Mask lakštinės veido kaukės

Ko gero, kiekvieno žmogaus lakštinės veido kaukės yra pasirinkimas Nr. 1, juk jos tokios patogios ir praktiškos! Galite rinktis iš trijų skirtingų šios linijos veido kaukių – drėkinančios, raminančios ir skaistinančios. Asmeniškai mūsų tikras favoritas yra drėkinanti „Dressing Bio Mask Moisturizing“ ir top produktas, kurį pamilo visi iš karto! Ši drėkinanti lakštinė veido kaukė yra tobulas pasirinkimas visų odos tipų savininkams. Didžiausias privalumas, jog kaukė yra gausiai prisotina veikliosios medžiagos, todėl greitai neišdžiūsta ir itin nepriekaištingai prisitaiko prie veido odos, nekrenta ir neslysta, todėl drąsiai galima judėti! Po kaukės oda lieka labai intensyviai sudrėkinta, elastinga, minkšta ir skaisti.

Blancreme lakštinės veido kaukės

Tai naujausios mūsų lakšinės veido kaukės, kurias galite rinktis iš 5 skirtinų, todėl kiekvienas gali rasti sau tinkamą pagal odos tipą ar norimą poveikį!

1. Drėkinanti veido kaukė – serumas „Coconut“ - kaukė suteikia odai raminantį ir maitinantį poveikį, jos sudėtyje esantys drėkinantys ingredientai nedelsiant pašalins nemalonius, sausai odai būdingus pojūčius ir suteiks komforto jausmą. Atstačius odos drėgmės lygį, ji atgauna įprastą minkštumą, švelnumą, nurimsta ir įgauna spindesio. 

2. Veido kaukė su vaisių rūgštimis „Orange & Papaya“ - kaukės sudėtis praturtinta papajų milteliais, apelsinų ir citrinų ekstraktu, sudėtyje esančių vaisių rūgščių dėka švelniai pašalinamos negyvos odos ląstelės ir atliekama švelni odos eksfoliacija. Kaukės padeda pamaitinti, tonizuoti, minkštinti ir sušvelninti veido odą, o visas šis poveikių kompleksas gražina odai natūralų jos spindesį.

3. Odą detoksikuojanti veido kaukė „Cucumber“ - yra prisotinta odą valančiu, sutraukiančiu ir riebalų išsiskyrimą reguliuojančiu serumu. Ji idealiai tinkama mišriai, riebiai ar į spuogelius linkusiai odai. Mini grožio procedūra su šia kauke suteiks odai gaivos ir šviežumo pojūčius, o veido oda taps švaresnė, tolygesnė ir matinė. 

4. Veido kaukė riebiai odai „Charcoal“ - juodo audinio lapelis pagamintas iš ąžuolo ir prisotintas serumo padeda sutraukti ant odos paviršiaus esantį riebalų perteklių ir nešvarumus. Ji idealiai tinkama mišriai, riebiai ar užterštai veido odai. Mini grožio procedūra su šia kauke suteiks odai gaivos ir švaros pojūčius, o veido oda taps švaresnė, tolygesnė ir matinė. 

5. Skaistinanti veido kaukė „Lemon“ - ši kaukė su citrinų ekstraktu pasižymi tonizuojančiu odą poveikiu, ji padeda grąžinti odai natūralų jos spindesį. Reguliariai naudojant šią kaukę oda taps skaistesnė , labiau spindinti, įgaus vienodesnį tonusą ir gyvybingesnė. 

Blancreme kreminės veido kaukės

Itin mielos kreminės veido kaukės, esančios mažuose stiklainėliuose, kurių konsistencija priemena putėsius, o kvapas skatina jų paragauti! Galite rinktis net iš 8 skirtingų kvapų ir poveikių!

1. Gaivinanti ir detoksikuojanti žaliosios arbatos veido kaukė „Detoxifying Greentea“ - idealiai tinkama mišriai ar riebiai odai. Šis žaliosios arbatos šerbetas yra lengvos, gelinės, tekstūros su gaiviu žaliosios arbatos aromatu. Kaukės sudėtis praturtinta detoksikuojančiu žaliosios arbatos ekstraktu, kuris suteikia greitą gaivinantį poveikį, oda tampa švelni ir švari.Mielos ir mažos Blancreme kaukės, tikrai nudžiugins kiekvieną! Galite rinktis iš kelių skirtingų kaukių, kurios pasižymi užburiančiais aromatais!

2. Drėkinanti egzotiško mango veido kaukė „Mango“ - praturtinta raminančiu mango sviestu ir drėkinančiu sviestmedžių aliejumi. Kaukė nedelsiant suteikia komforto pojūtį, minkština veido odą bei suteikia egzotinį aromatą. Rekomenduojama sausai odai.

3. Gaivinančių braškių veido kaukė „Strawberry“ - ši braškinė veido kaukė nustebina savo tekstūra, ji yra ypač lengva, kaip putėsiai. Kaukės sudėtis praturtinta maitinančiu migdolų aliejumi, drėkinančiu sviestmedžių aliejumi ir gaivinančiu braškių ekstraktu. Kaukė nedelsiant suteikia gaivumo pojūtį, minkština veido odą bei suteikia subtilų aromatą. Tinkama naudoti visų tipų odai.

4. Maitinanti ir švelninanti persikų veido kaukė „Peach“ - yra riebios ir salsvos konsistencijos, praturtinta odą minkštinančiu persikų vaisių ekstraktu, raminančiu mango sviestu ir drėkinančiu sviestmedžių aliejumi. Kaukė nedelsiant suteikia komforto pojūtį, minkština veido odą bei suteikia subtilų aromatą. Rekomenduojama sausai odai.

5. Gaivinanti ir tonizuojanti greipfrutų veido kaukė „Grapefruit“ - tekstūra yra lengva, tarsi prisotinta oru ir primena lengvus putėsius. Kaukė praturtinta tonizuojančiu greipfrutų ekstraktu, kavamedžio sėklų ir imbiero šaknų ekstraktai. Ji suteikia veido odai gaivumo ir minkštumo, bei tonizuojantį aromatą. Tinkama visų tipų odai.

6. Odą minkštinanti ir raminanti kaukė su kokosais „Coconut“ - drėkinanti kaukė su kokosų aliejumi ir šerbetą primenančia tekstūra rekomenduojama itin sausai, dehidratuotai odai.

7. Drėkinanti saldaus medaus veido kaukė „Honey“ - gelinė veido kaukė leidžia jums atsigaivinti, sudrėkinti veido odą ir pasimėgauti saldžiu medaus aromatu! Kaukės sudėtis praturtintą odą maitinančiais ir drėkinančiais saldžiųjų migdolų ir saulėgrąžų aliejais. Kaukė sudrėkina sausą ar net itin sausą veido odą, suteikia odą maitinantį ir apsaugantį poveikį bei malonų medaus aromatą. Idealiai tinka sausai odai.

8. Valanti aktyviosios anglies veido kaukė „Purifying Charcoal“ - tai aktyviosios augalinės anglies veido kaukė (Kichu Binchotan / Japonų medis) padeda pagerinti užterštos odos būklę. Itin lengva kaukės tekstūra prisotinta arbatmedžio aliejumi pašalina visus ant odos esančius nešvarumus, pasižymi detoksikuojančiu poveikiu, oda tampa švari ir paruošta sekančiom odos priežiūros priemonėms. Puikiai tinka mišriai ir riebiai veido odai.

Medaus ir jazminų veido kaukė „Honey & Jasmine Mask“

Ko gero, jau mažai yra žmonių, kurie nebūtų girdėję apie šią medaus ir jazmingų veido kaukę! Ji pasižymi itin skaniu, bet gaiviu kvapu, o turtinga kreminė konsistencija leidžia pasijausti lyg spa centre! Ši turtingos kreminės tekstūros kaukė – tikras mūsų best seller'is, pamilstamas iš pirmo karto! Kaukės sudėtyje gausu nakvišų, erškėtuogių ir jazminų. Tai tarsi gaivos gurkšnis sausai, dehidratuotai odai. Kaukė intensyviai drėkina bei maitina ir padeda padidinti odos elastingumą, puikiai tinka po slidinėjimo, deginimosi saulėje, kelionių lėktuvu ir bet kada, kai tik oda išsausėja.

Porų valiklis „Pore Delete Bubble Pack“

Linksma putojanti veido kaukė net neabejotinai turi būti kiekvieno namų vonios spintelėje bei kelionės krepšyje! Itin patogu, labai greita ir paprasta naudoti, taip pat tai gali tapti vienu iš geriausių kompanionų keliaujant! „Pore Delete Bubble Pack“ pasižymi įdomia, kintančia tekstūra, kuri keičiasi nuo švelnios kreminės į aktyvių putojančių burbulų sluoksnį. Padengus ant veido odos, priemonė pradeda lengvai putoti, tokiu būdu švelniai ir efektyviai pašalina negyvas odos ląsteles ir porose esantį riebalų perteklių, nešvarumus bei dulkes.

Gaivinantis rinkinys kūnui „Strawberry & Pomegranate“

Braškinis rinkinys visada yra geras pasirinkimas! Tai braškinio ir greipfrutų aromato rinkinys kūno odai, 3 produktai:

Blancreme vonios ir dušo kremas Strawberry, 75ml

Braškės yra vertinamos dėl gaivinančio ir tonizuojančio poveikio. Vonios ir dušo gelis praturtintas maloniu braškių aromatu ir sviestmedžių ekstraktu sužavės vaikus ir suaugusius! Dušo gelis paįvairins jūsų kasdieną saldžia akimirka vonios kambaryje.

Blancreme šveitiklis kūnui Strawberry, 40ml

Šis rafinuotas braškinis kūno šveitiklis minkština, sušvelnina ir subtiliai aromatizuoja odą.

Blancreme kremas kūnui Strawberry & Pomegranate, 40ml

Kūno kremas panašus į saldžią suflė savo tekstūra, tačiau būkite atsargūs - tai nevalgoma. Kremo sudėtis išskirtinė dėl sudėtyje esančių ekstraktų mišinio: granatų (antioksidantas), braškių (gaivinimas) ir mėlynės (apsauga). Kremas taip pat praturtintas sviestmedžių ekstraktu, migdolų ir avokadų aliejais, kurie pamaitina kūno odą ir suteikia jai subtilų kvapą.

Add a comment

 (with http://)