Mano atradimas – kai odai akimirksniu reikia drėgmės

Mano atradimas – kai odai akimirksniu reikia drėgmės

Gabija Valaitytė

Ko gero, kiekvienas iš mūsų žino tas niūrias dienas, kurios netikėtai aplanko mūsų odą - makiažas lygiai nesidengia, oda sudirgusi ar net pašerpetojusi ir tas niežėjimas, kuris taip erzina! Taip, taip, kalbu apie odos išsausėjimą, kuris mane aplanko visuomet visiškai netikėtai ir TIKRAI visai nelauktai. Tokiomis dienomis padeda tik kokybiška odos priežiūra – lengvas odos nušveitimas ir maksimalus drėkinimas.

Supykusi ant savo odos kaip mat bėgau ją bandyti gelbėti ir pasistengti suteikti vėl sveiką išvaizdą. Kaip džiaugiuosi, kad galiu su Jumis pasidalinti savo asmeniniu atradimu – drėkinančia veido kauke „Dressing Bio Mask Moisturizing“! Pirmoji pažintis su šia kauke buvo pati maloniausia ir ji tikrai tapo mano pačia mėgstamiausia drėkinančia lakštine veido kauke. Pirmas įspūdis, ji tiesiog tarytum prisirakina prie veido odos! Manau, visi žinote tą erzinantį jausmą, kuomet lakštinės veido kaukės tinkamai prie odos nepriglunda, jos slysta nuo veido(man visuomet patenka į burną, kas deja nėra skanu), atsilupinėja tam tikros zonos ir neina laisvai judėti, nes bent kiek stipriau pajudės, ji krenta. Su šia kauke to nėra ir tai pirma tokia mano bandyta kaukė, kuri turi tokį gerą prigludimą prie odos. Su šia kauke aš savęs nevaržiau, dariausi savo reikiamus darbus ir ji nepajudėjo iš vienos, nei kiek neslydo, niekur neatlipo, dėl to labai didelis privalumas tiems, kuriems tiesiog sunku užsidėjus veido kaukę išsėdėti vienoje vietoje. Sekantis privalumas, ji pilna drėgmės, dauguma kaukių būna gan per sausos, dėl ko vos po kelių minučių būdamos ant odos sukietėja ir tokiu būdu nesuteikia norimo efekto, ši kaukė yra itin šlapia, todėl ji suteikia maksimalų drėkinimą. Aš turiu mišrią odą, tačiau ganėtinai jautrią, dėl to dažnai po tam tikrų veido kaukių, mano oda lengvai parausta, o ši nesukėlė jokio sudirgimo ir neiššaukė odos raudonio.

Labai patiko, kad nusiėmus kaukę, ji nepalieka lipnumo ant odos, prie kurios prilimpa kiekvienas pūkelis kutendamas odą. Ji pilnai įsigeria ir nesijaučia jokio diskomforto ant odos, o palieką odą itin švelnią ir minkštą. Kalbant apie mano išsausėjusios odos situaciją, tai taip, ji tikrai padėjo! Prieš kaukę buvo odos pašerpetojimų aplink nosies sritį ir buvo šioje vietoje stipresnis paraudimas, oda tapo nuraminta ir sudrėkinta, nebeliko pašerpetojimų ir kitų prieš tai kamavusių veiksnių. Labai praktiška, jog jos nereikia nuplauti, dėl to drąsiai galite vežtis į kelionę ar užsidėti ten kur esate, nes ją nusiėmus reikia tiesiog likusį jos kiekį ant odos švelniais judesiais įmasažuoti į odą ir viskas! 

Mano patarimas: laikyk šią veido kaukę šaldytuve, jei nori gaivinančio efekto, kuris suteikia žvalumo ir labiau nuramina sudirgusią ar paraudusią odą.

Add a comment

 (with http://)