Kaip tinkamai naudoti savaiminio įdegio kremą?

Kaip tinkamai naudoti savaiminio įdegio kremą?

Vis daugiau ir daugiau žmonių pradeda kalbėti apie savaiminio įdegio priemones ir vis mažiau žmonių jų bijo. Iš senų laikų daugelis yra girdėję tikrų siaubo istorijų, kuomet įdegio priemonės turėdavo itin stiprų, ant odos ilgai išliekantį nemalonų kvapą, o įdegis būdavo labai oranžinis ir pasidengdavo dėmėmis. 

Tačiau, su laiku viskas sparčiai tobulėja ir dabar rinkoje yra gausi pasiūla kokybiškų, lengvai besidengiančių, be nemalonaus kvapo ir oranžinio atspalvio, savaiminio įdegio priemonių. Jeigu nori džiaugtis sveikai atrodančia ir įdegusia oda, bet nenori jai daryti žalos deginantis saulėje ar soliariume, mes pateiksime geriausias savaiminio įdegio priemones ir patarimus, kurių laikantis, suklysti nebus įmanoma.

Kaip pasirinkti tinkamą savaiminio įdegio priemonę?

Pirmiausia, nuo pradžių. Jeigu esate šioje srityje naujokas ir dar neteko naudoti savaiminio įdegio priemonių arba turėjote praeityje blogą patirtį, pateiksime rekomendacijas, į ką reikėtų atsižvelgti. Jeigu tokios priemonės neteko naudoti, o ir girdėti teko mažai, pasidaliname kas tai yra – tai odos priežiūros priemonės, kurios suteikia dirbtinio įdegio efektą. Savaiminio įdegio priemonės naudojamos tiek kūnui, tiek veidui ir jos per itin trumpą laiką suteikia natūralų įdegio efektą, kuris išsilaiko dažniausiai iki 7 dienų. Kuomet įdegio efektas pradeda blėsti, reikėtų iš naujo pakartoti visą procesą ir džiaugsitės vėl sodriu ir norimo intensyvumo įdegio efektu.

Didelis privalumas, jog jeigu renkatės švarios sudėties savaiminio įdegio produktus šios priemonės nėra žalingos odai, ganėtinai ilgai išsilaiko, atrodo natūraliai.

Jeigu nori išbandyti savaiminio įdegio priemones, bet nežinai ką pasirinkti, pasidaliname trumpu gidu, į ką turėtum atkreipti savo dėmesį: 

  • Spalva. Rinkoje yra daug skirtingų gamintojų, kurie siūlo visiškai skirtingą efektą, todėl pirmiausia pagalvok kokio nori efekto – švelnaus, vidutinio ar intensyvaus. Nuo to, kokio nori įdegio intensyvumo, priklauso ir konkrečios priemonės pasirinkimas, nes skirtingos priemonės, suteikia skirtingą efektą, todėl čia turi skaityti produkto aprašymą. Jeigu nori švelnaus ar vidutinio įdegio efekto, rinkis priemonę, kurios aprašyme tai ir yra pateikta.  
  • Konsistencija. Kaip ir su atspalviais, taip ir su konsistencijomis, savaiminio įdegio priemonių yra įvairių rūšių. Populiariausia – savaiminio įdegio kremas, nes jį labai lengva naudoti ir itin tinka tiems, kurie naudoja tokią priemonę pirmą kartą. Dažniausiai savaiminio įdegio kremai suteikia švelnų efektą, kuris tinka tiems, kurie nori labai švelnaus įdegio arba kai norisi turimą įdegį palaikyti. Mūsų pats populiariausias kremas Newcrush parduotuvėje yra iš Three Warriors „Gradual Tan“, kuris yra drėkinantis kremas, bet papildomai suteikia ir įdegio efektą. Tai laipsniškai subtilų rudą įdegio efektą suformuojantis kūno kremas, praturtintas odą puoselėjančiais ingredientais, todėl oda atrodo žaviai spindinti pridrėkinta ir pamaitinta. Šį kūno kremą galima naudoti kas kelias dienas rečiau arba dažniau, priklausomai nuo pageidaujamo įdegio efekto intensyvumo. Kremo sudėtis praturtinta laimų, alyvuogių, kokosų ir avokadų aliejais, vitaminais A, D ir E, alijošiaus, ramunėlių ir vanilės ekstraktais. Tačiau, prieš renkantis įdegio kremą, skaitykite kiekvieno gamintojo aprašymą ir laikykitės jo nurodytų rekomendacijų. 
  • Sudėtis. Svarbu žinoti, jog viskas ką tepate ant savo odos, patenka ir į mūsų vidų, todėl atidžiai skaitykite naudojamų kūno ir veido priemonių sudėtį. Rinkitės savaiminio įdegio priemones, kurios yra natūralios sudėties, be sintetinių medžiagų. 

Savaiminis įdegis – kaip padengti ant odos, jog nesuklysti?

Jeigu naudosite savaiminio įdegio priemones pirmą kartą, svarbu žinoti kelias pagrindines taisykles, kurios padės užtikrinti sklandų priemonės dengimą ant odos bei norimo galutinio efekto pasiekimą.

  1. Pirmiausia, prieš dengiant savaiminio įdegio priemones turite užtikrinti, jog oda yra švari ir tolygi. Todėl, rekomenduotina odą nuprausti bei depiliuoti, nes esantys ant kūno plaukeliai, gali trukdyti įdegio priemonei pasidengti tolygiai.
  2. 24-48 valandas iki savaiminio įdegio priemonių dengimo, odą kruopščiai nušveiskite su šveitikliu. Rekomenduotina rinktis šveitiklį, kuris nėra per daug grubus ir nesausinantis odos. Su šveitikliu nušveiskite sudrėkintą odą.
  3. Po šveitimo odą intensyviai sudrėkinkite su kūno kremu, ypač daug dėmesio skirkite toms zonoms, kurios įprastai yra labiau sausėjančios – keliai, alkūnės, čiurnos.
  4. Jeigu oda yra ypač sausa, odą sudrėkinkite ir prieš pat dengiant įdegį, tik svarbu sudrėkinti lengvu losjonu ir labai gerai įmasažuoti į odą bei leisti pilnai susigerti.
  5. Savaiminio įdegio priemonę rekomenduotina dengti ne rankomis, o su specialia įdegio dengimo pirštine. Tokiu būdu lengviau kontroliuosite priemonės pasiskirstymą ir užtikrinsite, kad nėra priemonės pertekliaus ir pirštinės pagalba, išvengsite visų netolygumų ar dėmių. 
  6. Laikykite priemonę ant kūno odos tiek, kiek yra pateikta produkto aprašyme, tik laikantis instrukcijų, išgausite norimą rezultatą.
  7. Išsitepus savaiminio įdegio priemonėmis, rekomenduotina apsirengti laisvesniais, tamsiais drabužiais.Newcrush parduotuvėjeturimos savaiminio įdegio priemonės nenudažo rūbų, tačiau, jeigu priemonės užtiško ant rūbų, patalynės ar kt., neišsigąskite, nes jie lengvai išsiskalbs, kadangi asortimente turimos savaiminio įdegio priemonių sudėtys yra natūralios.

Priemonės, pagal visų poreikius

Jeigu norite pačio švelniausio efekto, kuris bus labai minimalus, rinkitės minėtą Three Warriors „Gradual Tan“ savaiminio įdegio kūno kremą, nes jis suteikia natūraliausią ir šviesiausią efektą, kuris išgaunamas ne iš karto, o palaipsniui.

Norintiems vidutinio ir labiau pastebimo įdegio, rekomenduojame rinktis kūno putas iš Three Warriors  „Self-Tan Mousse" – tai inovatyvios, ypač lengvai naudojamos savaiminio įdegio  putos, kurios greitai ir lengvai tepamos, itin greitai įsigeria į odą ir akimirksniu suteikia natūralios rudos spalvos įdegį tarsi grįžus po atostogų. ,,Self-Tan Mousse” savaiminis įdegis sukurtas taip jog patys galite rinktis įdegio intensyvumą jei norisi lengvo rusvo atspalvio išsimaudykite po 1.5 valandos, jei norisi vidutinio tamsumo atspalvio rekomenduojama išsimaudyto po 2 – 3 valandų ir jei norisi išgauti intensyvios ir prabangiai rudos spalvos įdegį palaikykite jį 5 valandas ar tiesiog per naktį ir išsimaudykite ryte. Priemonė ne tik suteikia odai nuostabiai atrodantį įdegio efektą, bet ir drėkina bei maitina odą ir padeda išlaikyti drėgmę. Produkto sudėtis praturtinta alavijų ekstraktu, alyvuogių, kokosų, laimų aliejais, vitaminu E, vynuogių sėklų, vanilės bei ramunėlių ekstraktais.

Norintiems tamsesnio efekto, rinkitės putas iš Azure Tan „Green Base Extreme Dark”. Turintiems tamsesnį odos toną ar norintiems išgauti tamsų efektą, šios putos itin patiks, nes jos vos per 1 valandą suteikia jau matomą, intensyvų efektą. Putų sudėtis praturtinta hialurono rūgštimi, keramidų kompleksu ir vitaminais B3, B5, C ir E. Suteikia ne tik įdegio efektą, bet kartu padeda neutralizuoti rausvą/raudoną odos atspalvį ir suteikia alyvuogių atspalvio neutralų efektą. 

Ieškantiems veidui tinkamos savaiminio įdegio priemonės, galite naudoti tą patį, ką ir kūnui, tačiau, mes visada rekomenduojame rinktis būtent veidui skirtą priemonę. Klientų pats mėgstamiausias produktas yra iš Three Warriors savaiminio įdegio purškiamas tonikas ,,Face Tan Aqua Mist”, kuris yra kaip įprastas tonikas, bet kartu suteikia ir įdegio efektą. Sudėties formulė praturtinta ekologiškais ingredientais tokiais kaip rožių ir alyvuogių aliejus, alavijų, ramunėlių, vanilės ekstraktai, vitaminas E. Sudėtyje yra daug mineralų ir elektrolitų, dėka gryno Tasmanijos vandens. Pirminis įdegio efektas susiformuoja jau per 3 valandas, tačiau jo intensyvumą galite reguliuoti patys. Norint intensyvesnio efekto, naudokite dažniau, norint švelnaus, užteks vos 2-3 kartų per savaitę.

Add a comment

 (with http://)