Plaukų kondicionierius: ar visada jo reikia?

Plaukų kondicionierius: ar visada jo reikia?

Išsirinkti tinkamą šampūną yra labai svarbu, tačiau plaukų kondicionierius – taip pat nepamainoma plaukų priežiūros dalis, sugrąžinanti jiems prarastą drėgmę. Ir tai dar ne visos naudos, kurias teikia kokybiškas plaukų kondicionierius

Ar visais atvejais reikalingas plaukų kondicionierius? 

Plaukų kondicionierius paprastai yra antrasis (kartais – ir paskutinis) kasdienės plaukų priežiūros žingsnis. Skirtingai, negu šampūnas, kurio pagrindinė funkcija yra valyti plaukus ir galvos odą, pašalinti sebumo perteklių ir atkimšti poras, plaukų kondicionierius gali padėti plaukus: 

  • drėkinti 
  • maitinti
  • apsaugoti 
  • atkurti
  • palengvinti plaukų iššukavimą   

Kas geriau: kaukė ar plaukų kondicionierius? 

Idealu, kai plaukų priežiūros rutinoje yra ir kaukė, ir plaukų kondicionierius. Kaukė ar kondicionierius turėtų būti naudojama dažniau, priklauso nuo plaukų būklės, pageidaujamo poveikio, turimo laiko. 

Tiek kaukė, tiek plaukų kondicionierius turi panašias funkcijas, tačiau kaukė gali prasiskverbti kiek giliau į plauką. Kaukės struktūra tirštesnė, klampesnė, ji taip pat gali kiek apsunkinti plauką, todėl gali netikti riebių plaukų savininkėms. Matomam rezultatui pasiekti, kaukę paprastai ant plaukų reikia palaikyti ilgiau, nei kondicionierių. Kai kurie grožio meistrai po kaukės naudojimo rekomenduoja vistiek tepti kondicionierių, kadangi būtent jis padeda tarsi uždaryti plauką po visų grožio procedūrų. 

Plaukų kondicionierius yra lengvesnis, jo poveikis greitesnis. Priemonė mažiau apsunkina plaukus, todėl tinka visų plaukų tipų savininkams. Bioaktyvus plaukų kondicionierius TRX2® Bio-Active Conditioner yra unikalus tuo, jog tinka tepti ne tik plaukų galiukus, bet ir nuo pat šaknų, visiškai neapsunkinant plauko, o padarant juos glotnius, šilkinius ir lengvai šukuojamus. 

Kaip plaukų kondicionierius naudojamas? 

Kaip naudoti plaukų kondicionierių, regis, beveik aišku, tačiau pravartu prisiminti, kad šios priemonės nereikia padauginti. Tai nei ekonomiška, nei reikalinga, nes kokybiško, gero plaukų kondicionieriaus pakanka visiškai mažo kiekio. 

Plaukų kondicionierius švelniai įmasažuojamas į plaukus po kiekvieno plovimo, priemonę gausiai nuskalaujant vandeniu. Plaukų kondicionierius TRX2® Bio-Active Conditioner yra labai skalsus, todėl jo pakanka visai mažo kiekio, norint padengti plaukus per visą jų ilgį. Šis plaukų kondicionierius yra unikalus dėl savo sudėties, kurioje yra natūralūs ir stimuliuojantys ingredientai, padedantys plaukams tapti lankstesniems, lengviau šukuojamiems, šilkiniams ir spindintiems. 

Visos unikalios ir patentuotos TRX2® plaukų priežiūros priemonės internetu ir fizinėje NewCrush parduotuvėje Kaune. Bioaktyvus plaukų kondicionierius TRX2® Bio-Active Conditioner ir atsiliepimai apie jį – čia 

Add a comment

 (with http://)