Turi tai turėti: TRX2® plaukų kondicionierius

Turi tai turėti: TRX2® plaukų kondicionierius

Ieškai gero plaukų kondicionieriaus? Tau gali patikti unikalus ir bioaktyvus plaukų kondicionieriusTRX2®

Kokie yra geriausi plaukų kondicionieriai? 

Plaukų kondicionierius rekomenduojamas kaip antrasis, dažniausiai – ir paskutinis, kasdienės plaukų priežiūros žingsnis. Pagrindinė šios priemonės paskirtis yra papildyti šampūno veikimą, palengvinti plaukų iššukavimą. Geriausi plaukų kondicionieriai tokie, kurie, be šių funkcijų, taip pat maitina, drėkina plaukus, padeda apsaugoti juos nuo neigiamų aplinkos veiksnių, tokių, kaip karštis, šaltis, aplinkos tarša. 

Kuo unikalus TRX2® plaukų kondicionierius? 

Plaukų kondicionierius TRX2® Bio-Active Conditioner yra tikra žvaigždė ir mūsų klientų favoritas. Šis plaukų kondicionierius nuo panašių priemonių skiriasi tuo, jog: 

  • maitina plaukus, jų neapsunkindamas 
  • šis plaukų kondicionierius skirtas tepti plaukus nuo pat šaknų, ir visiškai jų neriebalina
  • universalus plaukų kondicionierius, tinkantis naudoti visų galvos ir plaukų tipų savininkams ir savininkėms
  • priemonę galima naudoti po bet kurio šampūno 
  • padeda suteikti plaukams šilkinio glotnumo ir spindesio.

Ar tai yra natūralus plaukų kondicionierius? 

Bioaktyvus plaukų kondicionierius TRX2® BIO-ACTIVE CONDITIONER – tai unikali stimuliuojančių ir natūralių ingredientų kombinacija. 

Vienas pagrindinių natūralių ingredientų – kokosų aliejus, išgaunamas iš sunokusių kokosų vidinio minkštimo. Aliejui naudojami riešutinės kokospalmės (lot. Cocos nucifera) riešutai. Kokosų aliejuje gausu vidutinės grandinės riebalų rūgščių, tokių, kaip laurino rūgštis. Šis plaukų kondicionierius turi kitų natūralių ingredientų: hidrolizuotų kviečių, kukurūzų ir sojų proteinų, pantenolio, biotino. 

Atrask visas TRX2® plaukų priežiūros priemonių naudas. Bioaktyvus plaukų kondicionierius TRX2® BIO-ACTIVE CONDITIONER – čia 

Add a comment

 (with http://)