Plaukų apsauga: dažniausiai užduodami klausimai

Plaukų apsauga: dažniausiai užduodami klausimai

Plaukų apsauga – svarbi plaukų priežiūros priemonė, apsauganti plaukus nuo karščio jų formavimo karštais įrankiais metu. Vis tik neretai kyla įvairių klausimų, susijusių su šios plaukų priežiūros priemonės naudojimu. Tad atsakome į dažniausiai užduodamus klausimus apie plaukų apsaugą. 

Plaukų apsauga: kada ją reikėtų naudoti?

Plaukų apsaugą reikėtų naudoti formuojant plaukus įvairiais karštais įrankiais, tokiais kaip žnyplės, tiesintuvas, džiovintuvas ir kt.

Kokiems plaukų tipams yra reikalinga plaukų apsauga?

Plaukų apsaugą turėtų naudoti visų be išimties plaukų tipų savininkės: garbanotų, ilgų, dažytų, šviesintų, natūralių ir kt. 

Ar plaukų apsaugą galima naudoti tiek ant sausų, tiek ant drėgnų plaukų?

Svarbu žinoti, kad plaukų apsauga gali būti naudojama ir ant sausų, ir ant drėgnų plaukų. Tačiau, prieš naudojant bet kokią apsauginę plaukų priežiūros priemonę nuo karščio, pirmiausia reikėtų perskaityti ant produkto pakuotės esančią informaciją, kaip ir ant kokių ją galima naudoti priemonę. 

Ar plaukų apsauga gali padėti sumažinti plaukų pūtimąsi?

Taip, gali, tereikia pasirinkti tinkamą plaukų apsaugos priemonę. Pavyzdžiui, itališko prekinio ženklo pH Laboratories apsauginė priemonė plaukams nuo karščio „Thermo-Protective Smoothing Creme“ suteikia plaukams paklusnumo ir sumažina galimybę jiems pūstis.

Ar naudojant plaukų apsaugą galima tikėtis išgauti glotnių plaukų efektą?

Taip, galima, tik vėlgi, pasirinkus tinkamą plaukų priežiūros priemonę. Pavyzdžiui, pH Laboratories apsauginė priemonė/kremas plaukams nuo karščio „Thermo-Protective Smoothing Creme“ ne tik efektyviai apsaugo plaukus, tačiau taip pat papildomai suteikia jiems taip trokštamą glotninantį efektą. 

Plaukų apsauga reikalinga visais atvejais naudojant karštus formavimo įrankius ir siekiant apsaugoti plaukus nuo pažeidimų. Apsilankyk mūsų internetinėje parduotuvėje www.newcrush.com ir atrask daugelio klientų visame pasaulyje pamėgtą efektyvią plaukų apsaugos priemonę – pH Laboratories „Thermo-Protective Smoothing Creme“

Add a comment

 (with http://)