Kokie yra 3 svarbūs vitaminai veido odai?

Kokie yra 3 svarbūs vitaminai veido odai?

Vitaminai veido odai padeda išlaikyti spindesį, švytėjimą ir sveiką išvaizdą. Jie gali būti gaunami su maistu, maisto papildais ar išoriškai tepamų kosmetikos priemonių sudėtyse. 

3 vitaminai veido odai

Subalansuota mityba reiškia tai, kad su maistu turėtum gauti pačių įvairiausių vitaminų ir mineralų, reikalingų sklandžiai organizmo veiklai užtikrinti. Vitaminai ir mineralai gali skirtingai veikti įvairius procesus, tačiau vitaminai A, C ir E, svarbūs ne tik visam organizmui, bet ir nepamainomi, kalbant apie odos grožį. 

Vitaminai veido odai viename buteliuke

Glofix maisto papildai odai SKIN BOOST turtingi ingredientais, pasižyminčiais sinerginiu poveikiu. Pasitelkiant gamtos galią, šiuolaikinį mokslą ir inovatyvias laboratorijas, pristatome produktą, kuris orientuotas į odą. 

Kruopščiai atrinkti augaliniai ekstraktai, mineralai, svarbiausi ir geriausi vitaminai odai – tai pamatas, kuriuo remiantis sukurti Glofix maisto papildai odai SKIN BOOST. Tai biomedicinos profesorės sukurti maisto papildai odai, kuriuose yra 100 proc. aktyvūs veiklieji ingredientai. 

Produktas praturtintas patentuotu DracoBelle™ Nu ingredientu ir pirmuoju pasaulyje ekologišku astaksantinu AstaZine®. Astaksantinas organizme sintetinamas į vitaminą A, o DracoBelle™ Nu yra inovatyviose Šveicarijos laboratorijose patentuotas augalinis ekstraktas – darželinė žiomenė. 

Šie maisto papildai odai papildyti iš Acerolos vyšnių išgaunamu natūraliu vitaminu C, vitaminu E, tikrųjų vynuogių sėklų ekstraktu, ceiloninio cinamono žieve, didžiųjų varnalėšų šaknų ekstraktu ir kitais į odą orientuotais ingredientais. 

Dar vienas svarbus momentas? Glofix maisto papildų SKIN BOOST tu pagaliau nepamirši išgerti, nes pakuotėje rasi nuotaikingą nutrinamą kalendorių. 

Nes tu nusipelnei tik aukščiausių standartų. Maisto papildai odai SKIN BOOST – čia 

Add a comment

 (with http://)