Prabangūs namų kvapai – gera dovana

Prabangūs namų kvapai – gera dovana

Gera dovana, su kuria niekada neprašausi? Įkurtuvėms, vestuvėms, sukaktuvėms, tetai, mamai, draugei – vardink bet kokią progą, bet kokį tau artimą žmogų, ir juos visus dovanų pradžiugins prabangūs namų kvapai. 

Štai trys priežastys, kodėl dovanos į namus turėtų atkeliauti Locherber Milano, Culti Milano ar Cereria Molla 1899 kvapų difuzoriaus buteliuke. 

Prabangūs namų kvapai patiks visiems 

Kam gali nepatikti kokybė ir kartais netikėtos, tačiau visuomet kruopščiai suderintos natos? Prabangūs namų kvapai kuriami kruopščiai atrenkant tik kokybiškas sudedamąsias dalis. 

Tessuto, kaip ir kiti autentiški Culti Milano kvapai, išsiskiria aukščiausia kokybe bei unikaliu aromatu. Pagamintas iš kruopščiai atrinktų bei Italijos gamtai būdingų žaliavų, aromatas apgaubia namų erdvę lauko gėlių ir charizmatiško muskuso deriniu. Tessuto aromatas, sukurtas išskiritinai šiaurės Italijos miestui Komo, simbolizuoja lokaliai gamtoje išgaunamų natūralių medžiagų gausos vertę ir visapusišką panaudojimą.

Prabangūs namų kvapai LOCHERBER Milano sudėtyje turi rozmarinų aliejaus, natūralių eterinių aliejų ir net 20% parfumo konsistenciją. Namų kvapų difuzoriaus BOURBON VANILLA natose: kokosas, orchidėjos, heliotropas, kakava, Madagaskaro vanilė, vanilės vaisiai.

Dovanos į namus, kuriančios prisiminimus 

Dovanas paprastai įteikiame ypatingomis progomis, kurias atmintyje norisi išlaikyti ilgai. Kad ir kokia tai būtų proga, šventė visuomet sukelia geras emocijas. Prabangūs namų kvapai, įteikti kaip dovana, gali visuomet sietis su tam tikra švente. 

Ar žinai, kad žmogus turi olfaktorinę atmintį, ir geba atsiminti daugiau nei 10 000 skirtingų kvapų? Harvardo mokslininkai paaiškino, koks ryšys yra tarp nosies, emocijų bei atminties. Pasirodo, kvapai ir prisiminimai yra glaudžiai susiję smegenų struktūros dėka. Užuodus kvapą, smegenų dalys, atsakingos už emocijas ir atmintį – migdolinė liauka ir hipokampas – žaibiškai gauna signalą apie konkretų kvapą, atitinkamai sužadindamos su tuo kvapu susijusias emocijas ir prisiminimus. 

Taigi, kaskart užuodus šventę primenantį kvapą, bus sužadinami gražiausi prisiminimai apie tą specialią progą ir ypatingą žmogų – tave. 

Cereria Molla 1899 prabangus namų kvapas Raspberry & Black Vanilla – tai pilnos saujos prisirpusių aviečių ir basos pėdos ant šviežios žolės. Tai nerūpestinga vasara ir spontaniški vakarai. Viena kitą papildančios avietė ir tamsioji vanilė kuria romantišką ir žaismingą nuotaiką ir sugrąžina į jaunas dienas. 

Prabangūs namų kvapai – stilinga dovana 

Kvapai namams kartu yra ir stilingos interjero detalės, užbaigiančios, tačiau neužgožiančios namų erdvės. 

Žymaus italų architekto ir dizainerio A. Agrati kuriami Culti Milano saikingo dizaino kvapų buteliukai neapkrauna bei nekonkuruoja su namų erdve, o verčiau papildo jau esamą kaip estetiškas akcentas. Būdami namų kvapų su lazdelėmis pradininkai, Culti Milano teigia, kad prabangūs namų kvapai yra neatsiejama interjero detalė. 

LOCHERBER Milano natūralūs kokybiški namų kvapai, kruopščiai atrinkti bei sukurti šeimininko italo – Carlo Barlocher. Kiekvieno namų kvapo – nuo kokybiškų sudedamųjų dalių iki elegantiško dizaino – kūryba yra kruopščiai asmeniškai prižiūrima bendrovės šeimininko. LOCHERBER Milano aromatai skleidžiasi iš prabangaus dizaino tamsinto stiklo buteliuko su žakardo etikete ir mediniu rankų darbo kamšteliu. 

Cereria Molla 1899 – tai ispanų šeimos sukurti prabangūs namų kvapai bei žvakės, šiandien skaičiuojantys daugiau nei 100 metų. Cereria Molla 1899  kūryboje naudoja gamtą tausojančias idėjas, natūralias žaliavas ir iš kartos į kartą perduodamas rankų darbo tradicijas. Švelnios ir aiškios linijos, tamsių ir šviesių spalvų kontrastas – tai subtilaus ir klasikinio dizainas, atsispindintis kiekviename unikaliame produkte. 

Kurie prabangūs namų kvapai keliaus į tau brangių žmonių namus? Lepindama kitus, nepamiršk ir savo erdvių jaukumo. 

Visi prabangūs kvapai namams su pagaliukais, purškiami kvapai ir kvapnios žvakės – čia

Add a comment

 (with http://)