Kokie kremai brandžiai odai reikalingi?

Kokie kremai brandžiai odai reikalingi?

Kalbėkime paprastai ir be išvedžiojimų – kremai brandžiai odai anksčiau ar vėliau atsidurs kiekvienos savimi besirūpinančios moters vonios spintelėje. Šalia rikiuosis ir serumas brandžiai odai, ir kitos anti aging priemonės. 

Neišvengiama? Taip. Ar yra iš ko rinktis? Irgi taip. Ir vistik, ar egzistuoja vienas geriausias kremas nuo raukšlių? Na, pradėkime nuo pradžių – kas tos raukšlės, kaip su jomis susidraugauti ir padėti odai švytėti? 

Kada rekomenduojami kremai brandžiai odai? 

Normali, sveika, puoselėjama oda nestokoja drėgmės ir geba apsisaugoti nuo žalingų aplinkos veiksnių. Tai kas gi yra laikoma brandžia oda? Šiam terminui apibrėžti konkrečios amžiaus ribos nėra. Kalbant apie senėjimą, skiriami du jo tipai: natūralus senėjimas ir priešlaikinis, dar vadinamas fotosenėjimu.  

Tai kada rekomenduojami kremai brandžiai odai? Tada, kada matai, kad odai to reikia.  

Kuo kremai brandžiai odai skiriasi nuo kitų?  

Brandžiai odai reikalingas gilus drėkinimas, maitinimas, putlinimas ir skaistinimas. Regis, galėtų tikti bet kuris drėkiklis, tačiau kremai brandžiai odai ir kitos anti aging priemonės paprastai būna papildytos ne tik odą drėkinančiais, bet ir giliai maitinančiais ingredientais bei ląsteles nuo žalingų veiksnių.

Peptidai, lipidai, amino rūgštys, gliukozaminas, polifenoliai, antioksidantai, baltoji arbata, žalia kava, hialuronas, kolagenas, retinolis, vitaminas C – ingredientai, kurių turėtum ieškoti gero veido kremo sudėtyje. 

Kasdienis odos drėkiklis su SPF apsauga „Dynamic Skin Recovery SPF 50“Kasdienis odos drėkiklis su SPF apsauga Dynamic Skin Recovery SPF 50Dermalogica yra kasdieniam naudojimui skirta, odą drėkinanti, maitinanti ir nuo UV spindulių apsauganti priemonė. Kremas praturtintas peptidais, gliukozaminu, baltosios arbatos, kurioje gausu polifenolių ir saldymedžio ekstraktais. 

Dynamic Skin Recovery SPF 50 puikus ir tuo, jog papildomai odos neapsunkina. Jis tolygiai pasidengia, todėl idealiai tinka tiek prieš makiažą, tiek ir karštomis vasaros dienomis, kai norisi gausaus drėkinimo ir turtingos sudėties, bet nesinori apsunkinti odos. 

Ar būtinas serumas brandžiai odai? 

Bet kokio kokybiško serumo paskirtis yra aprūpinti odą itin koncentruotais ingredientais, kurie turi tiesioginę paskirtį. Vieni serumai skirti paspartinti odos atsinaujinimo procesus, kiti – drėkinti, maitinti, skaistinti ir suteikti anti aging efektą. 

Serumas brandžiai odai reikalingas tiek pat, kiek ir bet kurio kito tipo odai. Jis paprastai veikia į gilesnius odos sluoksnius, o drėkiklis serumą odoje tarsi užrakina, taip leisdamas maksimaliai efektyviai veikti. 

Trokštamą anti aging efektą, skaistumą, glotnumą ir drėkinimą gali suteikti Dermalogica vitamino C veido serumas BioLumin-C Serum. Šis Age Smart linijos serumas brandžiai odai yra unikalius stabilaus vitamino C ir peptidų junginys. Serumo sudėtis praturtinta tripeptidu-5, japoninio svirmedžio žiedų ekstraktu, ispaninio šalavijo (chia sėklų) aliejumi.Vitamino C veido serumas „BioLumin-C Serum“

Abejingų nepaliks ir ypač prabangus dvejopo poveikio anti aging veido serumas brandžiai odai Phyto-Nature Firming Serum. Serumas suteikia elastingumo, suteikia jai išskirtinio ir ilgiau išsilaikančio švytėjimo efektą, atgaivina odą, giliai drėkina ir glotnina bei suteikia anti aging efektą. Šio serumo sudėtis praturtinta tokiais ingredientais, kaip biomimetiniai peptidai, Amazonės vaistinė juodmirtė, hialurono rūgštis, Maroko švitrūnų ekstraktas, Madagaskaro žaliosios kavos pupelės.Dvejopo poveikio anti-aging veido serumas „Phyto-Nature Firming Serum“

Ir dar šis tas. 

Nori išlikaikyti gerai atrodančią odą, kaip toje legendinėje Alphaville dainoje? Tai ir pradėk pirmiausia nuo to, kaip dainuojama kūrinyje: šok stilingai, dar kurį laiką šok. 

O visi kremai brandžiai odai iš Dermalogica tavęs jau laukia čia

Add a comment

 (with http://)