Nori skaisčios odos? Sprendimas – veido serumas su vitaminu C

Nori skaisčios odos? Sprendimas – veido serumas su vitaminu C

Ar egzistuoja priemonė, galinti grąžinti odai švytėjimą? Ar ji gali skaistinti, gaivinti ir drėkinti? Dar daugiau, ar tokia priemonė gali tikti tiek riebiai, probleminei odai, tiek brandžios odos savininkei? 

Ant grožio lentynėlės – The Organic Pharmacy bestseleris, veido serumas su vitaminu C Stabilised Vitamin C 15%

15 % Stabilizuoto Vitamino C veido serumas „Stabilised Vitamin C 15%“Kuo ypatingas veido serumas su vitaminu C

Maksimalus poveikis. Stabilizuoto vitamino C serumo sudėtyje yra askorbilo gliukozidas. Tai stabilizuota askorbo rūgšties forma, kuri palaiko prailgintą vitamino C aktyvumą ir padeda pasiekti maksimalų vitamino C poveikį.

Skaistina ir suteikia švytėjimo. Ištirta, kad vitaminas C lėtina melanino gamybą, todėl jis itin vertinamas kosmetologijoje skaistinant, atgaivinant papilkėjusią odą ir suteikiant jai švytėjimo. 

Atgaivina ir drėkina. Nustatyta, kad vitaminas C turi teigiamą drėkinantį poveikį odai, padedamas geriau išlaikyti drėgmę joje. Be to, šis vitaminas dalyvauja žmogaus organizme esančio baltymo kolageno gamyboje. 

Bealiejis. The Organic Pharmacy veido serumas su vitaminu C Stabilised Vitamin C 15% yra ne aliejaus pagrindu, labai lengvas. Jis idealiai tinka ir riebios, probleminės odos savininkėms, ir bet kuriam odos tipui prieš makiažą. 

Sudėtis. Šio serumo sudėtyje yra net 95% ekologiškų ingredientų. Šie natūralūs ekstraktai turi jiems būdingą gelsvą spalvą. Spalvos intensyvumas skirtingais metų laikais gali kisti:  nuo itin šviesaus gelsvo, iki ryškiai geltono ar net oranžinio. Tai nedaro jokios įtakos produkto veiksmingumui, nes aktyvių komponentų kiekis visuomet atitinka aukščiausią gamybos standartą. 

Saugus maišyti su kitomis priemonėmis. Šis veido serumas su vitaminu C yra idealus tuo, kad, nors yra stiprus, jį išties saugu naudoti namuose net ir pradedančiosioms. Kai kurios stipraus poveikio priemonės, pavyzdžiui, retinolis, sumaišytos su kitais serumais, gali dirginti odą. Šis The Organic Pharmacy veido serumas su vitaminu C gali būti maišomas su kitais serumas ir kremais. Tačiau, kaip ir naudodama bet kokio kito gamintojo priemones su vitaminu C, atmink, kad veido odą būtina apsaugoti nuo UV spindulių.  

Ko gero, ne be priežasties šis The Organic Pharmacy veido serumas su vitaminu C Stabilised Vitamin C 15% yra tikras bestseleris. Priemonę rasi čia

Add a comment

 (with http://)