Šampūnas dažytiems plaukams – dažytų plaukų grožiui puoselėti

Šampūnas dažytiems plaukams – dažytų plaukų grožiui puoselėti

Šampūnas dažytiems plaukams – viena svarbiausių plaukų priežiūros priemonių, specialiai sukurta dažytiems plaukams. Dažytų plaukų savininkai neretai susiduria su išsausėjusių plaukų, blunkančios spalvos ar drėgmės trūkumo problemomis. Dėl šių priežasčių svarbu naudoti būtent tokiems plaukams prižiūrėti bei puoselėti skirtą šampūną dažytiems plaukams. 

Šampūnas dažytiems plaukams pasižymi ypatinga sudėtimi. Šampūnuose dažytiems plaukams, priešingai nei kituose šampūnuose, yra sudedamųjų dalių, kurios neišsausina plaukų. Šampūnai dažytiems plaukams padeda išlaikyti optimalų drėgmės balansą, estetišką bei sveiką išvaizdą bei apsaugo juos nuo įvairių pažeidimų. 

Šampūnas „ARGAN & KERATIN“Svarbu žinoti, kad kai kurie įprasti šampūnai gali tikti ir dažytiems plaukams. Pavyzdžiui, plaukų priežiūros linijos iš Italijos pH Laboratories argano šampūnas ,,ARGAN & KERATIN“, sudėtyje turintis arganų aliejaus ir keratino, yra puikiai tinkamas naudoti dažytų plaukų savininkams, nes padeda išlaikyti plaukų spalvą bei suteikia jiems nuostabaus šilkinio žvilgesio. Taigi, dažytų plaukų priežiūrai galima rinktis ir bet kokį kitą šampūną, tačiau labai svarbu perskaityti apie produktą pateiktą informaciją ir sužinoti, ar jis yra tinkamas naudoti dažytiems plaukams.

Mūsų asortimente – daugelio pamėgti bei teigiamai įvertinti pasaulyje garsių prekinių ženklų šampūnai dažytiems plaukams. Apsilankyk mūsų internetinėje parduotuvėje www.newcrush.com ir atrask savo bestselerį dažytų plaukų grožiui išsaugoti bei puoselėti! 

Add a comment

 (with http://)