Ką daryti, kad plaukai mažiau riebaluotųsi?

Ką daryti, kad plaukai mažiau riebaluotųsi?

Besiriebaluojantys plaukai – menki draugai. Yra situacijų, kurių pakeisti neįmanoma: galvos odos tipas, stresas, sezoniškumas gali stipriai įtakoti gausesnį riebalavimąsi. Tačiau kai ką padaryti, kad jie mažiau riebaluotųsi, vistik gali. 

Ir ne, tai nebus naujas šampūnas riebiems plaukams ar stebuklingos plaukų priežiūros priemonės tam, kad jie visą savaitę atrodytų tarsi iš reklamos. Joks giliai valantis šampūnas nepadarys stebuklų, jei ranka numosi į šias kasdienes plaukų priežiūros rekomendacijas.  

Pirmiausia, nustok sukti tas sruogas ant pirštų ir apskritai, kuo mažiau liesk plaukus. 

Stimuliuojantis šampūnas „TRX2® Stimulating Shampoo“, giliai valantis sampunas, riebiems plaukamsŠampūnas: plauk plaukus kaip profesionalas 

Ar atkreipei dėmesį, kad grožio specialistai plaukus plauna su vėsesniu vandeniu? Taigi, susireguliuok vandens temperatūrą ir tu: ji turėtų siekti apie 37°C. Pernelyg karštas vanduo sausina plaukus, o išsausėję, šie gausiau riebaluojasi. 

Antra, plaukus gausiai sudrėkink: prieš naudodama šampūną, apie minutę palaikyk juos po tekančio vandens srove. Šitaip plaukai geriau išbrinks, o šampūnas giliau valys tiek plaukus, tiek galvos odą. Tinkamai valoma galvos oda padeda neapsunkinti plaukų augimo, kas ypač svarbu norint gyvybingų plaukų. Jei dar nebandei, rekomenduojame vieną mūsų pačių mėgstamiausių šampūnų TRX2® Stimulating Shampoo, kuris giliai valo, pašalina perteklinį sebumo kiekį ir tonizuoja. 

Trečia, plauk dukart. O jei plaukai itin tankūs ir ilgi – ir triskart. Procedūros kartojimas keliskart užtikrina švarų plaukų išplovimą. Kuo vešlesnes bangas turi, tuo kruopščiau jas reikia išplauti ir išskalauti. Tačiau būk ekonomiška: kiekvienam plovimui pakanka vos apie 10 centų monetos dydžio TRX2® šampūno kiekio. 

Plaukų kondicionierius: geriau mažiau  Bio-aktyvus plaukų kondicionierius „TRX2® Bio-Active Conditioner“, drėkina plaukus, maitina

Išplovus plaukus šampūnu, metas drėkinančioms plaukų priemonėms. Kondicionieriaus paskirtis – drėkinti, maitinti plaukus, paversti juos šilkiniais, žvilgiais ir lengvai iššukuojamais. Tačiau nepersistenk ir priemonę naudok saikingai: netepk šaknų, grubiai neįtrink kondicionieriumi ką tik išplautų plaukų, nes šlapi jie yra labai pažeidžiami. 

Neretai, panaudojus per didelį kondicionieriaus kiekį, plaukai apsunksta, greičiau riebaluojasi. Išimtis taikoma nebent tuomet, kai naudoji TRX2® bestselerį – bio-aktyvų plaukų kondicionierių Bio-Active Conditioner. Jį gali drąsiai tepti nuo pat šaknų iki galiukų – šis plaukų kondicionierius tuo ir unikalus, kad gausiai drėkina, visiškai neriebaluodamas plaukų.  

https://newcrush.com/lt/plauku-gumytes/44388-pelenu-rozes-spalvos-naturalaus-silko-gumyteSausi šampūnai: kuo rečiau 

Sausas šampūnas riebiems plaukams išties yra ta gyvenimą lengvinanti plaukų priežiūros priemonė, kai laiko – nulis, o gaiviai atrodyti reikia čia ir dabar. Tačiau nepiktnaudžiauk. 

Didelis šios priemonės minusas – sudėtyje naudojamas alkoholis. Alkoholio pagalba sugeriami riebalai, bet tuo pat metu šis ingredientas itin sausina plaukus ir galvos odą, kemša folikulus. Ir taip, tu jau žinai – gindamiesi nuo sausros, plaukai gausiau riebaluojasi. 

Kai tvarkingai atrodyti reikia tuoj pat, išmėgink natūralaus šilko plaukų gumytes. Dėl kokybiško šilko švelnumo, Emilly pagal newcrush užsakymą pagamintos gumytės priglunda prie plaukų, nepažeisdamas plauko žvynelio, nesukelia plaukų tempimo pojūčio, o jų naudojimo terminas yra tikrai ilgas. Ir tai nebus ta mažytė gumytė, kurią nuolat pameti – šio šilkinio aksesuaro nepastebėti tiesiog neįmanoma. 

O dabar dar pasikeisk pagalvės užvalkalą ir išvalyk plaukų šepetį – tikėtina, kad ir tai gali būti gausiau besiriebaluojančių plaukų priežastimis. 

Newcrush turime itin platų plaukų priežiūros priemonių asortimentą, kuriame TIKRAI rasi tai, ko labiausiai nori bei reikia! ? Rinkis tai, kas kokybiška, ir greitai pajusk skirtumą. 

Add a comment

 (with http://)