Nežinai ką dovanoti Mamai? Štai tau kelios idėjos!

Nežinai ką dovanoti Mamai? Štai tau kelios idėjos!

Gabija Valaitytė

Manau, visi sutinkate, kad mūsų mamos nusipelnė poilsio ir ramybės, kurios pačios sau neatranda laiko suteikti. Jos nuolatos rūpinasi mumis ir visais aplinkiniais, tačiau ne pačios savimi. Šią dieną pradžiugink ją apgalvota ir naudinga dovana, kuri padės jai ne tik atrodyti geriau, bet svarbiausia – ir pasijausti geriau. Mamos dieną yra svarbiausia Jūsų nuoširdūs rūpestis, dėl to noriu pateikti kelias dovanų idėjas, kurios yra puikus pasirinkimas šiai dienai!

Maisto papildas moterims „Essential Female Multi“


Mūsų mamos nuolatos skuba, daug dirba ir nesuteikia sau itin būtino poilsio. Tokiu būdu organizmas einant laikui nusilpsta ir tai būtinai reikia taisyti! Maisto papildai Mamos dienai yra puiki dovana, nes parodysite kaip jums rūpi jos sveikata. Vitaminai, mineralai, folio ir pantoteno rūgštis, kofermentas Q10 ir spirulina moterų grožiui ir vitališkumui. Selenas, cinkas ir biotinas padeda palaikyti normalią plaukų būklę. Varis padeda palaikyti normalią odos pigmentaciją. Biotinas, cinkas, jodas, varis ir vitaminas A  padeda palaikyti normalią odos būklę. Cinkas padeda palaikyti normalų vaisingumą ir reprodukciją. Cinkas ir selenas padeda palaikyti normalią nagų būklę. Vitaminai C, B12, kalcis, magnis, varis, manganas, geležis, biotinas ir jodas padeda palaikyti normalią energijos apykaitą.

Populiariausių „The Organic Pharmacy“ veido priežiūros priemonių kelioninis rinkinys „Travel Kit“

Šis rinkinys sukurs tikrą spą akimirką namuose! Tai prabangus rinkinys, kurį sudaro mūsų best seller‘iai. Puikus dovanos pasirinkimas skubančioms mamoms, kurios neatranda laiko pasimėgauti veido procedūromis, tad šis rinkinys leis pilnai atsipalaiduoti ir pasimėgauti prabangia odos priežiūra. Turtingi kvapai ir itin kokybiški produktai vienoje vietoje! Šį rinkinį sudaro:

Morkų sviesto veido valiklis „Carrot Butter Cleanser“;

Žolelių veido tonikas „Herbal Toner“;

Antioksioksidacinis veido serumas „Atioxidant Face serum“;

Antioksidacinis veido gelis „Antioxidant Face Gel“;

Jauninamasis veido kremas „Double Rose Rejuvenating Cream“.

Maisto papildas „Detox“

Pats tinkamiausias metas padovanoti detoksikaciją iš vidaus! Labai svarbu yra išvalyti savo vidų, nes kaip jaučiamės viduje, taip atrodome ir išorėje. Jeigu žinai, kad tavo mamą kamuoja nuovargis, suprastėjusi nuotaika, išsibalansavęs miego rėžimas, tuomet noriu pasiūlyti atlikti detoksikaciją! Ši programa leis pasijausti žymiai geriau ir vėl suspindėti!

Didysis dovanų rinkinys „Cosmo Strawberry“

Su šiuo rinkiniu neįmanoma nepasijausti tarytum esant spa! Prabangūs kvapai ir priemonių odos paliekamas švelnumas sukuria atpalaiduojančią atmosferą ir leidžia pamiršti visus dienos rūpesčius. Šiame rinkinyje elegantiškoji braškė yra tikras lyderis, tačiau papildomo gaivumo suteikia spanguolės ir greipfrutai. Dėl to kvapas yra gaivus ir be galo svaiginantis! Kūno ir veido priežiūros priemonės, su vaisių ir augalų ekstraktais, skirtos odos valymui, šveitimui ir maitinimui. Panaudojus šias priemones oda bus švelni, gaivi ir prisotinta, bei subtiliai kvepės. Rinkinį sudaro:

Blancreme eksfoliuojantis dušo gelis Cosmo, 200ml;

Blancreme parfumuotas muilas Strawberry, 70g;

Blancreme kremas kūnui Strawberry & Pomegranate, 40ml;

Blancreme micelinis veido valiklis Strawberry, 75ml.

Egzemos ar itin sausos odos priežiūros rinkinys

Lygi, skaisti ir spindinti oda yra kiekvienos moters troškimas! Nuovargis ir stresas itin kenkia mūsų odai, dėl to yra labai svarbu atkreipti didelį dėmesį į jos priežiūrą. Rinkinys pagamintas tik iš ekologiškų ir natūralių veikliųjų medžiagų ir idealiai tinkamas prižiūrėti sausą ar egzemos pažeistą kūno ar veido odą. Puikus pasirinkimas jeigu tavo mama turi strijų, randų, bėrimų ar odos išsausėjimą, nes šis rinkinys padeda su tuo kovoti. Tai puiki ir itin naudinga dovana, kuri neabejotinai pradžiugins bet kurią mamą! Rinkinį sudaro:

Veido ir kūno šveitiklis „Pink Himalayan Salt Scrub“;

„Coconut Body Milk“ odą maitinantis losjonas.

Rožių antioksidacinė veido kaukė „Rose Formula Anti-Oxidant Facial Mask“

Kad mūsų mamos dar labiau spindėtų! Gaivinanti ir skaistinanti veido kaukė, kuri puikiai atgaivins pavargusią odą. Veido kaukės yra tikras malonumas, jos leidžia akimirkai mums atsipalaiduoti ir pasimėgauti ramybę tol, kol su ja esate. Per šias 10 minučių kol ją reikės laikyti, jūsų mama galės skirti laiko tik sau! Sudėtyje yra švelniai valančio mišinio, sudaryto iš klevų, Azijinės centelės, valančio kaolino ir rožinio molio, kuris padeda tonizuoti ir tvirtinti odą, tuo pačiu ją gaivinant ir skaistinant. 

Maisto papildas plaukams TRX2®

Papildai plaukams visuomet yra puikus pasirinkimas! Kas juk nenori sveikų ir spindinčių plaukų? Šiuo metų laiku plaukai tampa pačiu gražiausiu mūsų aksesuaru, todėl jie yra itin gera ir apgalvota dovana. Jie padeda palaikyti normalią plaukų, nagų ir odos būklę. 

Add a comment

 (with http://)