Ieškai praktiškos dovanos iki 20€ ? Tai Tau gali padėti!

Ieškai praktiškos dovanos iki 20€ ? Tai Tau gali padėti!

Šiuo laikotarpiu pati svarbiausia ir įtampą kelianti galvoje besisukanti mintis – ką dovanoti Kalėdoms? Jeigu turi nusistatęs biudžetą kalėdinėms dovanoms ar esi su artimaisiais susitaręs dovanų sumą ir nežinai ką dovanoti, mes tau galime padėti! Pateikiame praktiškas dovanas, kurios tikrai atitiks kiekvieno žmogaus poreikius ir svarbiausia – kainuoja vos iki 20 eur!

SALDAUS KOKOSO RINKINYS KŪNUI „COCONUT & LYCHEE“

Pateikiame vieną iš penkių galimų rinkinio variantų - malonaus ir saldaus kokosų aromato rinkinys, kurį sudaro:

Blancreme vonios ir dušo kremas Coconut, 75ml:

Dėka šio vonios ir dušo kremo praturtinto kokosų aromatu ir sviestmedžių ekstraktu prausimasį duše paversite atpalaiduojančia akimirka.

Blancreme šveitiklis kūnui Coconut, 40ml:

Kokosai yra ypač vertinami dėl savo odą minkštinančių ir apsaugančių savybių. Šis kūno šveitiklis tai lengva ir puri eksfoliuojanti tyrelė su ličių vaisių sėklytėmis ir jūros druska, kuri puikiai paruošia odą drėkinančiam kremui ar kitai priemonei.

Blancreme kremas kūnui Coconut & Lychee, 40ml:

Šio lengvo kūno kremo sudėtis praturtinta odą apsaugančiomis Ličių vaisių ir odą maitinančių kokosų aliejų ekstraktais. Sudėtyje dar yra drėkinantis jojoba aliejus ir sviestmedžių ekstraktas, oda tampa minkšta ir įgauna švelnų aromatą.

Primename, kad rinkinį galite pasirinkti iš penkių skirtingų aromatų!

BLANCREME KREMINĖS VEIDO KAUKĖS


1. Gaivinanti ir detoksikuojanti žaliosios arbatos veido kaukė „Detoxifying Greentea“
- idealiai tinkama mišriai ar riebiai odai. Šis žaliosios arbatos šerbetas yra lengvos, gelinės, tekstūros su gaiviu žaliosios arbatos aromatu. Kaukės sudėtis praturtinta detoksikuojančiu žaliosios arbatos ekstraktu, kuris suteikia greitą gaivinantį poveikį, oda tampa švelni ir švari.Mielos ir mažos Blancreme kaukės, tikrai nudžiugins kiekvieną! Galite rinktis iš kelių skirtingų kaukių, kurios pasižymi užburiančiais aromatais!

2. Drėkinanti egzotiško mango veido kaukė „Mango“ - praturtinta raminančiu mango sviestu ir drėkinančiu sviestmedžių aliejumi. Kaukė nedelsiant suteikia komforto pojūtį, minkština veido odą bei suteikia egzotinį aromatą. Rekomenduojama sausai odai.

3. Gaivinančių braškių veido kaukė „Strawberry“ - ši braškinė veido kaukė nustebina savo tekstūra, ji yra ypač lengva, kaip putėsiai. Kaukės sudėtis praturtinta maitinančiu migdolų aliejumi, drėkinančiu sviestmedžių aliejumi ir gaivinančiu braškių ekstraktu. Kaukė nedelsiant suteikia gaivumo pojūtį, minkština veido odą bei suteikia subtilų aromatą. Tinkama naudoti visų tipų odai.

4. Maitinanti ir švelninanti persikų veido kaukė „Peach“ - yra riebios ir salsvos konsistencijos, praturtinta odą minkštinančiu persikų vaisių ekstraktu, raminančiu mango sviestu ir drėkinančiu sviestmedžių aliejumi. Kaukė nedelsiant suteikia komforto pojūtį, minkština veido odą bei suteikia subtilų aromatą. Rekomenduojama sausai odai.

5. Gaivinanti ir tonizuojanti greipfrutų veido kaukė „Grapefruit“ - tekstūra yra lengva, tarsi prisotinta oru ir primena lengvus putėsius. Kaukė praturtinta tonizuojančiu greipfrutų ekstraktu, kavamedžio sėklų ir imbiero šaknų ekstraktai. Ji suteikia veido odai gaivumo ir minkštumo, bei tonizuojantį aromatą. Tinkama visų tipų odai.

6. Odą minkštinanti ir raminanti kaukė su kokosais „Coconut“ - drėkinanti kaukė su kokosų aliejumi ir šerbetą primenančia tekstūra rekomenduojama itin sausai, dehidratuotai odai.

7. Drėkinanti saldaus medaus veido kaukė „Honey“ - gelinė veido kaukė leidžia jums atsigaivinti, sudrėkinti veido odą ir pasimėgauti saldžiu medaus aromatu! Kaukės sudėtis praturtintą odą maitinančiais ir drėkinančiais saldžiųjų migdolų ir saulėgrąžų aliejais. Kaukė sudrėkina sausą ar net itin sausą veido odą, suteikia odą maitinantį ir apsaugantį poveikį bei malonų medaus aromatą. Idealiai tinka sausai odai.

8. Valanti aktyviosios anglies veido kaukė „Purifying Charcoal“ - tai aktyviosios augalinės anglies veido kaukė (Kichu Binchotan / Japonų medis) padeda pagerinti užterštos odos būklę. Itin lengva kaukės tekstūra prisotinta arbatmedžio aliejumi pašalina visus ant odos esančius nešvarumus, pasižymi detoksikuojančiu poveikiu, oda tampa švari ir paruošta sekančiom odos priežiūros priemonėms. Puikiai tinka mišriai ir riebiai veido odai.

LAKŠTINĖS VEIDO KAUKĖS


Su lakštinėmis veido kaukėmis suklysti tiesiog neįmanoma, kas juk gali jų nemėgti! Turime gausų lakštinių kaukių pasirinkimą, todėl lengvai atrasite tinkamą variantą pagal odos tipą ir poveikį. Praktiška ir patogi dovana, kuri sukurs atpalaiduojantį spa namuose! Mūsų TOP rekomendacijos:

Drėkinanti veido kaukė „Dressing Bio Mask Moisturizing“ - intensyviai drėkinanti ir idealiai prisitaikanti prie veido odos kaukė su Bio vandeniu ir triguba hialurono rūgštimi. Kaukė yra gausiai prisotinta veikliosios medžiagos, todėl greitai neišdžiūs, su ja galite drąsiai judėti, nes ji neslysta ir nekrenta!

Vėsinanti ir raminanti veido kaukė „First cooling mask“ - žiemos šaltis ir vėjas gali sudirginti veido odą, todėl ši kaukė turi būti kiekvieno namuose, nes ji yra tikra pagalba sudrigtintai veido odai! Kaukės sudėtyje nėra mentolio, ji prisotinta vėsinančiu hidrogeliu, kuris suteikia vėsinantį poveikį ir nedirgina odos, o odą palieka sudrėkinta ir nuramintą.

MAISTO PAPILDAI



Kalėdų laikotarpis turi būti orientuotas į rūpestį ir dėmesingumą savo artimaisiais, todėl tai yra puikus metas pasirūpinti savo artimųjų savijauta. Turime gausų maisto papildų pasirinkimą net iki 20 eu!

Maisto papildas BIOTINAS „Biotin 2500 µg“:

Biotinas – padeda palaikyti normalią odos, plaukų, gleivinių būklę, normalią maistinių makromedžiagų apykaitą, normalią nervų sistemos veiklą, normalią energijos apykaitą.

Maisto papildas „Chromium & Cinnamon Complex Sugar Detox“: 

Chromas – padeda palaikyti normalią maistinių makromedžiagų  apykaitą; padeda palaikyti normalią gliukozės koncentraciją kraujyje.

Maisto papildas „High Five Multivitamin & Mineral Formula“:

Vitaminas A – padeda palaikyti normalią odos būklę.

Vitaminas B1 – padeda palaikyti normalią psichologinę funkciją.

Vitaminas B2 – padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos.

Vitaminas B6 – padeda palaikyti normalią energijos apykaitą.

Vitaminas B12 - padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį.

Pantoteno rūgštis – padeda normalią steroidinių hormonų, vitamino D ir kai kurių neuromediatorių sintezę ir apykaitą.

Chromas – padeda palaikyti normalią maistinę makromedžiagų apykaitą.

Svarbu įvairi ir subalanuosta mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Add a comment

 (with http://)