DETOX iššūkis - ar tu gali?!

DETOX iššūkis - ar tu gali?!

3 minutės skaitymo

Gabija Valaitytė

Mes puikiai žinome, kaip kartais yra sunku priversti save gerti maisto papildus ir jų galiausiai nepamiršti! Todėl dažniausiai vis pamiršdami - nuleidžiame rankas ir pasiduodame juos iš viso gerti.. Pažįstama situacija, tiesa? O dabar dar visa karantino situacija tikrai nepadeda laikytis sveikesnio gyvenimo būdo - mažai būnama gryname ore, vienintele mankšta tampa vaikščiojimas iki šaldytuvo durelių ir atgal iki sofos, aptingęs kūnas ir visiškai nesuderintas maisto racionas. Bet pavasarį yra pats geriausias metas labiau pradėti rūpintis savimi, todėl mes norime tau padėti tai lengviau pasiekti! Ir tam turime suuuper pasiūlymą - tik 10-ties dienų programą, į kurią įeina labai reikalingos medžiagos! Pavasarį detox yra pats geriausias pasirinkimas, todėl norime tau pasiūlyti įsitraukti į šį iššūkį jau DABAR! Maisto papildo vartojimas, tai ne viskas ką turėsi daryti, pateiksime sveikos gyvensenos rekomendacijas, kurių turėsi stengtis laikytis šias 10 dienų kartu vartojant „Detox“ maisto papildą! Taigi, ar tu gali?!

Maisto papildas „Detox“

Vitaminas B1 (tiaminas) - padeda palaikyti normalią energijos gamybą, normalią nervų sistemos veiklą, normalią psichologinę funkciją, normalią širdies veiklą.

Chromas - padeda palaikyti normalią maistinių makromedžiagų apykaitą, padeda palaikyti normalią gliukozės koncentraciją kraujyje.

Vartojimas: 3 kapsules išgerti ryte, likus 30 min iki valgio ir 3 kapsules vakare, po valgio praėjus bent 1-2 valandoms. Užgerti didele stikline vandens.

Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Taip pat geriant 10 dienų „Detox“ maisto papildus turėsi laikytis rekomendacijų:





Susiję produktai:

Add a comment

 (with http://)